Κατάλογος
Το καλάθι σας

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Micro Mechanic - Έλεγχος της Ένδειξης του Κινητήρα Αυτοκινήτου Micro Mechanic - Έλεγχος της Ένδειξης του Κινητήρα Αυτοκινήτου
Νέο Hot
Το Micro Mechanic είναι ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κάνετε διάγνωση και να διαβάσετε την ένδειξη ελέγχου κινητήρα του οχήματός σας. Όταν ανάψει η λυχνία ελέγχου κινητήρα, απλώς συνδέστε το Micro Mechanic στη θύρα διάγνωσης κάτω από το τιμόνι σας. Το Micro Mechanic σας δείχνει αμέσως τι φταί..
19,90€
Nuvue - Καινοτόμα γυαλιά ηλίου Nuvue - Καινοτόμα γυαλιά ηλίου
Νέο Hot
Για να βλέπετε τα πάντα με σαφήνεια και χωρίς ενοχλητικές αντανακλάσεις και για να μην βγάζετε τα γυαλιά ηλίου σας όταν μπαίνετε σε εσωτερικούς χώρους, ήρθαν τώρα τα πρωτότυπα γυαλιά ηλίου NUVUE.Τα γυαλιά ηλίου NUVUE, διαθέτουν πολωμένους φακούς με προστασία UV 400, οι οποίοι βοηθούν στον αποκλεισμό..
24,90€
V Cloud Steamer - Σύστημα Σιδερώματος και Στεγνού Καθαρισμού V Cloud Steamer - Σύστημα Σιδερώματος και Στεγνού Καθαρισμού
Hot -13 % Χωρίς Απόθεμα
​Ένα μοναδικό σύστημα το οποίο σιδερώνει τα ρούχα ενώ ταυτόχρονα τα απολυμαίνει. Διαθέτει θάλαμο ατμού υψηλής πίεσης και βάση που παράγει ελεγχόμενες εκρήξεις πολύ ζεστού ατμού για επαγγελματικά αποτελέσματα.Είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλά γεμίζετε την δεξαμενή, πατάτε το κουμπί και έχετε άμεσ..
39,90€ 45,90€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)