Κατάλογος
Το καλάθι σας

Blueberry (Μύρτιλος)

Το Ελληνικό Super Food που πρέπει να βάλεις άμεσα στη ζωή σου

Φυσικό προϊόν με βιολογική ζάχαρη με πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ικανότητες. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣΤα μύρτιλα (Blueberries) για πρώτη φορά παράγονται στην Ελλάδα. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βιοκαλλιεργητών στη Δράμα καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί από το 2007 τα Bluebe..
8,00€
Φυσικό προϊόν χωρίς ζάχαρη με πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ικανότητες Κατάλληλη και για διαβητικούς καθώς τα γλυκοζοειδή που περιέχει είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.Τα μύρτιλα (Blueberries) για πρώτη φορά παράγονται στην Ελλάδα. Ο Αγροτικός Συνεταιρι..
8,00€
Αφέψιμο μύρτιλο.ΠεριγραφήΦυσικό προϊόν χωρίς ζάχαρη με πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ικανότητες Κατάλληλη και για διαβητικούς καθώς τα γλυκοζοειδή που περιέχει είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.Τα μύρτιλα (Blueberries) για πρώτη φορά παράγοντ..
2,00€
Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Blueberries από 100% σκόνη αποξηραμένου μύρτιλουΟ Μύρτιλος συλλέγεται από φυτεία στη Δράμα, η έκταση της οποίας ανέρχεται στα 40 στρέμματα και εφαρμόζονται οι κανόνες παραγωγής της βιολογικής γεωργίας. H ομάδα παραγωγών ελέγχεται και πιστοποιείται σύμφωνα με τις απαιτ..
29,90€
Φυσικό προϊόν χωρίς ζάχαρη με πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ικανότητες Κατάλληλη και για διαβητικούς καθώς τα γλυκοζοειδή που περιέχει είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.Τα μύρτιλα (Blueberries) για πρώτη φορά παράγονται στην Ελλάδα. Ο Αγροτικός Συνετ..
4,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)