Κατάλογος
Το καλάθι σας

Τρόποι Πληρωμής

Οι αγορές σας προστατεύονται 100% με 256-bit κρυπτογράφηση ιστοσελίδας βάση του πρωτοκόλλου ασφαλείας ssl για την κάθε σελίδα του e-shop. Το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζει 100% ασφαλείς αγορές για όλους τους χρήστες.

Αυτό μπορείτε να το ελέγξετε κι εσείς αν κάνετε αντιγραφή της διεύθυνσης του φυλλομετρητή σας στην πάνω μεριά και επικόλληση σε ένα αρχείο κειμένου ή σε ένα άλλο tab. Θα δείτε ότι η σελίδα που εμφανίζεται ξεκινά με https:// και όχι με http://. Το γράμμα s που έχει προστεθεί στο τέλος σημαίνει security και διασφαλίζει ότι είστε ασφαλείς κατά την πλοήγηση των σελίδων του e-shop.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ότι το πρωτόκολλο ασφαλείας είναι σε λειτουργία κοιτάζοντας το εικονίδιο της κλειδαριάς στην πάνω αριστερή μεριά του φυλλομετρητή σας. Όταν αυτό το εικονίδιο είναι φανερό στις σελίδες που βλέπετε καθώς και όταν προχωράτε στις πληρωμές σας, διασφαλίζει ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να δει τη σελίδα αυτή παρά μόνο εσείς εκείνη τη στιγμή. Είστε ένας μοναδικός χρήστης που με ασφάλεια μπορείτε να προχωρήσετε στις ηλεκτρονικές πληρωμές σας.

Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται αυτό το εικονίδιο στο φυλλομετρητή σας (browswer mozilla, chrome)  παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή. Ενημερώστε τον υπεύθυνο ασφαλείας του δικτύου σας για το συμβάν πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά.

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές όπως Paypal, everypay (πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες), Paybybank (τραπεζικές) είναι επίσης πλήρως ασφαλείς καθώς προωθούνται απευθείας στο σύστημα πληρωμών του κάθε αδειοδοτημένου ιδρύματος. Αυτό εγγυάται επιπλέον ασφάλεια στις πληρωμές σας με επιπρόσθετα πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης, τα οποία είναι πάντα ενημερωμένα από το κάθε ίδρυμα συναλλαγών σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει το Ευρωπαϊκό δίκαιο και το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα συναλλαγών της Τράπεζας Ελλάδος.

Αντικαταβολή

Αντικαταβολή με μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας από την συνεργαζόμενη εταιρία courier του market-time.gr

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (Μέσω VivaWallet).

Πιστωτική κάρτα και Χρεωστική Κάρτα (Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Maestro, Discover).

Το σύστημα διαχείρισης πληρωμών μέσω πιστωτικής είναι το πλέον ασφαλές μέσω της ιστοσελίδας μας, μιας και η λήψη των στοιχείων σας γίνεται με υψηλότερη κρυπτογράφηση.

Μέσω PayPal.

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές εύκολα, γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal. Η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας του Paypal είναι αυτόματη από το σύστημα και επιβαρύνει τον χρήστη. Η χρέωση αυτή διαφέρει και διαμορφώνεται με ποσοστό %, ανάλογα με το συνολικό ποσό της συναλλαγής. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας.

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.

Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών η παραγγελία απορρίπτετε από το σύστημα του market-time.gr Η διαδικασία για κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση.

Καταθέτετε το χρηματικό ποσό με έμβασμα από οποιαδήποτε τράπεζα στον παρακάτω λογαριασμό:


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΑΚΛΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

IBAN: GR5801107410000074160310137

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Κυπριακή ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το market-time.gr

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας ο οποίος σας έχει σταλεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.