Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας  (Μέσω VivaWallet).
Πιστωτική κάρτα και Χρεωστική Κάρτα (Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Maestro, Discover).

Το σύστημα διαχείρισης πληρωμών μέσω πιστωτικής είναι το πλέον ασφαλές μέσω της ιστοσελίδας μας, μιας και η λήψη των στοιχείων σας γίνεται με υψηλότερη κρυπτογράφηση μέσω Comondo Secure, την μεγαλύτερη εταιρείας διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων στο κόσμο.

 

Μεσω PayPal.
Το συγκεκριμένο σύστημα δέχεται και πληρωμή πιστωτικής κάρτας ή και απευθείας αν έχετε ήδη λογαριασμό paypal.

 

Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.
Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών η παραγγελία απορρίπτετε από το σύστημα του market-time.gr Η διαδικασία για κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση.
Καταθέτετε το χρηματικό ποσό με έμβασμα από οποιαδήποτε τράπεζα στον παρακάτω λογαριασμό:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΜΠΑΚΛΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  • IBAN:GR3701108940000089460116752

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Κυπριακή ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το market-time.gr

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας ο οποίος σας έχει σταλεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Αντικαταβολή
Αντικαταβολή με μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας από την συνεργαζόμενη εταιρία courier του market-time.gr