Προσωρινά εξαντλημένο RASPBERRY KETONE PLUS+ Χάστε βάρος άμεσα - (60 κάψουλες - 1 μήνας)

Το νέο Raspberry Ketone Plus+ είναι το πιο hot νέο συμπλήρωμα διαχείρισης βάρους με 8 εκπληκτικά συστατικά. Συνιστώμενη δόση τα 200 mg. Αυτή είναι η ποσότητα που χρειάζεται για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα!


Το ΝΕΟ Raspberry Ketone Plus είναι ένας εκπληκτικός λιποδιαλύτης που δεν περιέχει μόνο Raspberry Ketone σαν κύριο συστατικό, αλλά και ένα μείγμα από άλλα σούπερ-φρούτα και αντιοξειδωτικά για να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα. Το Raspberry ketone Plus+ είναι μια πανίσχυρη φόρμουλα που περιέχει και άλλα αντιοξειδωτικά και λιποδιαλυτικά συστατικά, όπως το AfricanMango, το Acai Berry, το Grapefruit, η Ρεσβερατρόλη και το Μηλόξυδο .


Σημαντικές πληροφορίες για τους αγοραστές: Συνιστώμενη δόση.

Προσοχή στα συμπληρώματα με Raspberry Ketone που συνιστούν δόση μεγαλύτερη από 200mg την ημέρα.

Η Αμερικανίδα ειδικός στα θέματα υγείας Lisa Lynn συνιστά η ημερήσια δόση από Raspberry Ketone να μην υπερβαίνει τα 100-200mg.

Το Institute of Optimum Nutrition προειδοποιεί πως η λήψη ισχυρότερων δόσεων από Raspberry Ketone “θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για εκείνους που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας”, και ιδιαίτερα με προβλήματα όπως τα ακόλουθα: 
 Διαβήτης  Υψηλή χοληστερόλη  Υψηλή πίεση  Καρδιακά προβλήματα 

Το Raspberry Ketone Plus, που παρέχεται αποκλειστικά μέσω αυτού του ιστότοπου, περιέχει την ακριβή συνιστώμενη δόση των 200mg την ημέρα.

Μια δόση υψηλότερη των 200mg την ημέρα είναι αυστηρώς ακατάλληλη και επικίνδυνη. Με την αγορά του Raspberry Ketone Plus μπορείτε να έχετε τη βεβαιότητα μιας ασφαλούς αγοράς για τους ακόλουθους λόγους : 

✔ Περιέχει την συνιστώμενη ημερήσια δόση των 200mg 

 Είναι προϊόν κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο από συστατικά υψηλής ποιότητας.

 Είναι το προβεβλημένο από το FOX News προϊόν αδυνατίσματος.

 Το πιστοποιητικό ανάλυσης (COA) του προϊόντος είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος 

 Σαφής αναγραφή της περιεκτικότητας των συστατικών.

 

 Ασφαλής αγορά – Αγγλικό προϊόν υψηλής ποιότητας για εμφανή αποτελέσματα. 
✔ Εμπόρευμα σε στοκ - Άμεση παράδοση προϊόντος
✔ Προϊόν υψηλής ποιότητας που προβλήθηκε και από το FOX NEWS.
✔ Τα ίδια τα Raspberry Ketones παρουσιάστηκαν και από το Dr Oz Show.
✔ Δόση των 200mg από Raspberry Ketone – ΔΕΝ είναι εισαγωγή από Κίνα!
✔ Το εκπληκτικό αυτό προϊόν δεν πωλείται στα φαρμακεία, γι’αυτό παραγγείλτε το τώρα μέσω διαδικτύου.
✔ Ακόμα και στην Wikipedia αναφέρεται πως τα Raspberry Ketones "εμποδίζουν τις αυξομειώσεις βάρους που προκαλούνται από την υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διατροφή".
✔ Κατάλληλο και για χορτοφάγους..

 

Raspberry Ketone Plus: Το παράδειγμα της Amanda από το Ηνωμένο Βασίλειο 
"Έχασα 16kg με τη βοήθεια του Raspberry Ketone Plus"

Χρησιμοποίησα το Raspberry Ketone Plus παράλληλα με μια αλλαγή που επέβαλα στη διατροφή μου και λίγη σωματική άσκηση, και διαπίστωσα πως το προϊόν πραγματικά βοήθησε καταλυτικά στην επιτάχυνση των αποτελεσμάτων. Είμαι τόσο χαρούμενη με τη νέα μου εμφάνιση και δεν πρόκειται ποτέ ξανά να επιστρέψω στις παλιές μου συνήθειες. Παρατήρησα πως το προϊόν με κάνει να αισθάνομαι πιο δραστήρια και γεμάτη ενέργεια, χωρίς να νιώθω νευρικότητα, και μου καταστέλλει την όρεξη με αποτέλεσμα να σκέφτομαι το φαγητό λιγότερο. Παρατήρησα επίσης λιγότερες κοκκινίλες στο δέρμα μου. Όλοι πλέον σχολιάζουν το πόσο όμορφη δείχνω και νιώθω ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα και τη βοήθεια που πήρα από αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Έμαθα για πρώτη φορά τα Raspberry Ketones όταν αναφέρθηκαν σε ένα σόου στην τηλεόραση λίγους μήνες πριν και ειδικότερα για το Raspberry Ketone Plus όταν διάβασα σχόλια άλλων αγοραστών. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το Raspberry Ketone Plus σε άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να βρουν κάτι να ενισχύσουν την απώλεια βάρους τους. Επίσης πάντα συνεχίζω να το συνιστώ και στου φίλους μου οι οποίοι μονίμως με ρωτούν πως κατάφερα να επιτύχω να αποκτήσω αυτό το τέλειο σώμα! 

 
Προσοχή : Τα αποτελέσματα του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο και τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στις μαρτυρίες των χρηστών δεν είναι απόλυτα. Τα προϊόντα προορίζονται για χρήση συνδυαστικά με δίαιτα και σωματική άσκηση. Όλες οι μαρτυρίες που αναγράφονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι 100% γνήσιες και αληθινές. 

 

Αυτή η νέα ανακάλυψη στον χώρο των διατροφικών συμπληρωμάτων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής παγκοσμίως στους αθλητές και σε όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος. Είναι πιο αποτελεσματικό αν συνδυαστεί με μια δίαιτα, αλλά αν ασκείστε και σωματικά τότε να είστε έτοιμοι για θεαματικά αποτελέσματα!

Το Raspberry Ketone είναι μια φυσική φαινολική ένωση, η οποία είναι υπεύθυνη για το υπέροχο άρωμα των κόκκινων σμέουρων. Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες μελέτες, είναι ένας πολύ ισχυρός λιποδιαλύτης.
Ανακαλύφθηκε πως το Raspberry Ketone αύξησε την έκκριση της ορμόνης αδινοπεκτίνης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί η αδινοπεκτίνη είναι μια πρωτεϊνική ορμόνη, που ρυθμίζει διάφορες μεταβολικές διαδικασίες του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης της ρύθμισης της γλυκόζης και του καταβολισμού των λιπαρών οξέων. Προηγούμενες έρευνες σχετικά με την αδινοπεκτίνη έχουν δείξει πως τα επίπεδα της αδινοπεκτίνης που παρουσιάζει κάποιος είναι αντιστρόφως ανάλογα με το ποσοστό του σωματικού λίπους του. Δηλαδή :

Ανώτατη τιμή αδινοπεκτίνης = Χαμηλότερο επίπεδο σωματικού λίπους

Και εκτός από την απώλεια βάρους, τα υψηλά επίπεδα αδινοπεκτίνης έχει αποδειχθεί πως ελέγχουν και διάφορες μεταβολικές διαταραχές που μπορεί να οδηγήσουν σε εμφάνιση διαβήτη τύπου 2, σε παχυσαρκία, σε αθηροσκλήρωση, σε νόσο του ήπατος και σε μεταβολικό σύνδρομο. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το Raspberry Ketone «είναι ένα πολλά υποσχόμενο λιποδιαλυτικό και άκρως υγιεινό φυτικό συμπλήρωμα διατροφής. 

IngredientAmount Per PillRecommended Amount Per Day (2 Pills)
Raspberry Ketones100mg200mg
African Mango 36:1 Extract (Equivalent of 1000mg Mango Fruit)27.80mg55.6mg
Acai Berry Extract 4:1 25.00 (Equivalent of 100mg Acai Fruit)25mg50mg
Green Tea Extract (40% Catechins / 60% Polyphenols/Caffeine 8%)
Providing 10mg Of Catechins 2mg Caffiene
25mg50mg
Apple Cider Vinegar Powder25mg50mg
Kelp25mg50mg
Caffeine BP25mg50mg
Grapefruit Pectin25mg50mg
Resveratrol 98%10mg20mg
Other Ingredients (Inactive):
Microcrystalline Cellulose (110.2mg), Magnesium Stearate (Vegetable Source) (80mg), HMPC Capsule Shell. Suitable for Vegetarians.

 

Product Information Label:


This product is not SlimTone Plus

 

 


 

 

 

Προσοχή – Απάτη με Raspberry Ketone

Λόγω της τεράστιας απήχησης του Raspberry Ketone παγκοσμίως, αρκετοί θέλησαν να εκμεταλλευτούν προς όφελος τους την δημοσιότητα, πουλώντας “μαϊμού” προϊόντα Raspberry Ketone. Να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας.
Υπάρχει παρόμοιο προϊόν που παράγεται στην Κίνα (με διαφορετική κατάληξη αντί για Plus) για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ.

Το Raspberry Ketone Plus πρόκειται για ένα 100% γνήσιο προϊόν με Raspberry Ketone και μπορείτε να το αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Είναι 100% αξιόπιστες οι αγορές σας, στέλνοντας προϊόντα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε το Certificate Of Analysis του προϊόντος. (Πιστοποιητικό Ανάλυσης)

πιστοποιητικό συστατικών

 

Αποποίηση ευθύνης
 
Αποτελέσματα προϊόντων μπορεί να διαφέρουν ανά άτομο και τα αποτελέσματα που εμφανίζονται σε μαρτυρίες δεν είναι χαρακτηριστικά. Τα προϊόντα προορίζονται για χρήση σε συνδυασμό με μια δίαιτα και σωματική άσκηση. Όλες οι μαρτυρίες που εμφανίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι 100% γνήσιες.
Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν αν παίρνετε κάποια φάρμακα εκτός αν συνιστάται από τον γιατρό σας.
 
Παρακαλώ σημειώστε ότι οι φιάλες και τα συμπληρώματα μπορεί να διαφέρουν στο ύφος και χρώμα.

 

Συστατικά:
Raspberry Ketones 100mg, African Mango 36:1 Extract (Equivalent of 1000mg Mango Fruit) 27.80mg, Acai Berry Extract 4:1 25.00 (Equivalent of 100mg Acai Fruit) 25mg, Green Tea Extract (40% Catechins / 60% Polyphenols/Caffeine 8%) Providing 10mg Of Catechins 2mg Caffiene 25mg, Apple Cider Vinegar Powder 25mg, Kelp 25mg, Caffeine BP 25mg, Grapefruit Pectin 25mg, Resveratrol 98% 10mg. Other Ingredients (Inactive): Microcrystalline Cellulose (110.2mg), Magnesium Stearate (Vegetable Source) (80mg), HMPC Capsule Shell. Suitable for Vegetarians.

 

Συμβουλές & Προφυλάξεις:
Ως συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε μία (1) κάψουλα με το πρωινό και μία (1) κάψουλα το μεσημέρι. Αυτή η καθημερινή δόση παρέχει τα καθημερινά 200mg σύσταση του Raspberry Ketone.


Συμβουλές & Προφυλάξεις:
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες, τα παιδιά κάτω των 18 ετών και τα άτομα με γνωστή ιατρική πάθηση θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από τη χρήση αυτή ή οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η εσωτερική στεγανοποίηση έχει φθαρεί ή σπάσει. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Αυτό το προϊόν είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής. Δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Κατασκευάζεται με τα υψηλότερα πρότυπα (GMP πρότυπα ISO 2000:9001 και πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας).

 

1. Πώς θα εντοπίσω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου
Την επόμενη εργάσιμη μέρα από την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λαβετε email  "Εξέλιξης της Παραγγελίας" που θα αναγράφει την εταιρεία μεταφορών που θα παραδώσει την παραγγελία σας και τον Αριθμό Αποστολής (Voucher). Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην Ταχυμεταφορική Easy Mail (Speedex) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά: Αθήνα: 210 48 35 000 Θεσ/νίκη: 2310 590 500 ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Web Trackng πατώντας εδώ.

2. Χρόνοι Παράδοσης:
Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι έως 2 ημέρες Εντός Θεσσαλονίκης ή Αττικής, 3-4 ημέρες για τη Χερσαία Ελλάδα, 4-5 ημέρες για τη Νησιωτική Ελλάδα και έως 6 ημέρες για Δυσπρόσιτες περιοχές. Η εταιρεία Market-Tme.gr. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ. .

RASPBERRY KETONE PLUS+ Χάστε βάρος άμεσα - (60 κάψουλες - 1 μήνας)

Έξοδα Αποστολής 4,90€

Άμεση Παράδοση

στις επόμενες 24-72 ώρες

 • Κωδικός Προϊόντος: 197
 • Διαθεσιμότητα: Προσωρινά εξαντλημένο
 • 24,99€
 • 2 ή περισσότερα από 20,00€
Δωρεάν Μεταφορικά              με αγορές άνω των 100€

θες βοήθεια;

2310 683 500                         Ερώτηση για το προϊόν
 • Πληρωμή:
 • visa
 • visa
 • visa
 • button
 • button
 • iconΜπορείτε να το αγοράσετε με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 

Ετικέτες: αδυνάτισμα