Sip and Slim Coffee GOLD 15 ΗΜΕΡΩΝ - Καφές Αδυνατίσματος

Sip & Slim Coffee GOLD

Το Sip & Slim Coffee GOLD είναι μια εξελιγμένη αρμονική ένωση μοναδικών συστατικών, που ενσωματώνονται σε ένα υπέροχο χαρμάνι 100% Κολομβιανού στιγμιαίου καφέ, που θα σας βοηθήσει στην προσπάθεια σας, να χάσετε βάρος και φυσικά, θα τονώσει τις αισθήσεις σας με το καταπληκτικό της άρωμα και γεύση.
Το Sip & Slim Coffee GOLD είναι ένας προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός 100% Αραβικού καφέ,, από εξαιρετικό χαρμάνι, και 6 πολύτιμων συστατικών: guarana, blackcurrant, glucomannan, choline, nopal και πράσινου τσαγιού, τα οποία σε συνδυασμό, βοηθούν στην καύση του λίπους, στη ρύθμιση της χοληστερόλης και των τριγλυκερίδιων, στη μείωση της ορέξεως, καθώς και στη ρύθμιση του μεταβολισμού και στην αναζωογόνηση του οργανισμού. Η καφεΐνη μαζί με τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά του Sip & Slim Coffee GOLD, βοηθούν το σώμα μας να αποβάλει το περιττό λίπος, βοηθούν στην αποτοξίνωσή του, στη ρύθμιση του μεταβολισμού και των φυσιολογικών επιπέδων των λιπιδίων στο σώμα.

 

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βοηθάει στην απώλεια και τον έλεγχο του βάρους, στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, στη μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων, εν ολίγοις δηλαδή, αντιμετωπίζει προβλήματα που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.
Ένα εκλεκτό προϊόν, παρασκευασμένο στη Γαλλία, από το Ινστιτούτο της Naturveda που έχει βραβευτεί με 2 διεθνή βραβεία για την επιστημονική του έρευνα και μελέτη.
Ένα εντελώς ασφαλές προϊόν, που ακολουθεί αυστηρά τα πλαίσια της Ευρωπαϊκής οδηγίας και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EFSA.

 Sip & Slim Coffee GOLD

Συστατικά:

Αυτός ο καφές δεν είναι ένας απλός καφές, αφού περιέχει και 6 ενεργά συστατικά, το κάθε ένα με ειδική δράση.

Το 38.9% του προϊόντος αποτελεί η ειδική φόρμμουλα αδυνατίσματος της Naturveda και το 61.1% στιγμιαίος, 100% κολομβιανός καφές: Powdered Arabica coffee (61.1%).

 

Καφεΐνη (61.1%) & Guarana (0.291%)
Βοηθά στη βελτίωση της εγρήγορσης του οργανισμού, της πνευματικής απόδοσης, της συγκέντρωσης και γενικότερα βοηθά να αισθανόμαστε καλύτερα και πιο ενεργητικοί. Σε συνδυασμό με φυσική άσκηση αποτελεί το κλειδί για να είμαστε σε φόρμα.
Blackcurrant-Ribes Nigrum 3:1 εκχύλισμα (20.355%)
Βοηθά να χάσουμε βάρος σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή ή να διατηρήσουμε τα κιλά που επιθυμούμε. Βοηθά στον έλεγχο του βάρους και στο αδυνάτισμα σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή.
Glucomannan-Rheolex (14.539%)
Συμβάλλει στην απώλεια βάρους, στα πλαίσια μιας, ισορροπημένης διατροφής και στην ομαλή λειτουργία του εντέρου, καθώς επίσης συμβάλλει στον έλεγχο των επιπέδων της στο αίμα. Συνεισφέρει στη μείωση της ορέξεως, κάθε φορά που καταναλώνονται 2 φακελάκια.
Choline (2.443%), Nopal (0.291%)
Συμβάλλει στον έλεγχο των επιπέδων των λιπιδίων και της χοληστερίνης καθώς και στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του ήπατος.
Green Tea - Πράσινο Τσάι (1.018%):

Κατέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

 

- Πελάτες και Sip & Slim Coffee GOLD - Γιατί το Sip & Slim Coffee GOLD και όχι κάτι άλλος;
Το Sip & Slim Coffee GOLD είναι καλό για όλους αυτούς, άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να περιέχει συστατικά που καλύπτουν όλες τις κύριες προϋποθέσεις για αδυνάτισμα, τότε, το προϊόν αυτό θα είναι και αποτελεσματικό. Δυστυχώς, τα κοινά προϊόντα σπάνια σχεδιάζονται σε επιστημονική βάση. Μας καλύπτουν ως ένα βαθμό, αλλά δεν καταφέρνουν να είναι πλήρως αποτελεσματικά. Κανένα άλλο προϊόν δε μπορεί να σας δώσει τόσο δυνατά αποτελέσματα όσο το Sip & Slim Coffee GOLD, το οποίο ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά. Ένα προϊόν του γαλλικού εργαστηρίου της Naturveda, παρασκευασμένο με βάση την επιστήμη.
- Sim & Slim Coffee Gold & Συστάσεις Διατροφής
Πίνοντας το Sip & Slim Coffee GOLD και κάνοντας το καθημερνή σας συνήθεια, μπορείτε να χάσετε πολλά κιλά. Ακολουθείστε μια ισορροπημένη διατροφή, προγραμματίστε πολλά και μικρά γεύματα, και προσπαθήστε να μη τρώτε φαγητά με πολλά λιπαρά. Πρέπει να τρώτε κανονικά. Συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα και φυσική άσκηση, εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει. Αν καταναλώνετε το Sip & Slim Coffee GOLD πριν από τα γεύματα δε θα αισθάνεστε πεινασμένοι, και θα βοηθήσετε την τόνωση του οργανισμού.
Επίσης, όταν θέλετε να φάτε ένα πλούσιο σε λιπαρά και θερμίδες γεύμα, πιείτε ένα καφέ Sip & Slim Coffee GOLD και βοηθήστε το σώμα σας να τοα αποβάλλει, αφού ο οργανισμός θα απορροφήσει πολύ λιγότερα λιπαρά από ότι χωρίς το Sip & Slim Coffee GOLD. Κάνοντας το Slip & Slim καθημερινή σας συνήθεια θα χάσετε γρήγορα κιλά και θα ανακτήσετε την φυσική κατάστασή του οργανισμού. Το Sip & Slim Coffee GOLD θα χρησιμοποιήσει τα φυσικά ευεργετικά συστατικά του για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά και εσείς θα πρέπει να προσέξετε συγκεκριμένα πράγματα στη προσπάθειά σας να χάσετε το περιττό σας βάρος. Μην παρασύρεστε από εξαντλητικές δίαιτες. Οι δίαιτες αυτές εξαντλούν το σώμα μας και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ξαναπάρουμε το χαμένο βάρος, όταν τις σταματάμε. Και αυτό γιατί όταν χάνουμε γρήγορα βάρος, το σώμα μας χαρακτηριστικά χάνει μόνο το βάρους του γλυκογόνου (υδατάνθρακες) και του νερού, χωρίς όμως να χάνει λίπος. Το σώμα μας σκέφτεται ότι λιμοκτονεί μειώνοντας το ποσοστό του κανονικά και πάλι, και αποθηκεύει όσο περισσότερο λίπος γίνεται σε περίπτωση που λιμοκτονήσει ξανά.

Sip & Slim Coffee GOLD

 έξοδα αποστολής: 4,90 €

Άλλα Χαρακτηριστικά
Άμεση Παράδοση
Έξοδα Αποστολής

1. Πώς θα εντοπίσω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου
Την επόμενη εργάσιμη μέρα από την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λαβετε email  "Εξέλιξης της Παραγγελίας" που θα αναγράφει την εταιρεία μεταφορών που θα παραδώσει την παραγγελία σας και τον Αριθμό Αποστολής (Voucher). Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην Ταχυμεταφορική Easy Mail (Speedex) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά: Αθήνα: 210 48 35 000 Θεσ/νίκη: 2310 590 500 ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Web Trackng πατώντας εδώ.

2. Χρόνοι Παράδοσης:
Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι έως 2 ημέρες Εντός Θεσσαλονίκης ή Αττικής, 3-4 ημέρες για τη Χερσαία Ελλάδα, 4-5 ημέρες για τη Νησιωτική Ελλάδα και έως 6 ημέρες για Δυσπρόσιτες περιοχές. Η εταιρεία Market-Tme.gr. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ. .

Sip and Slim Coffee GOLD 15 ΗΜΕΡΩΝ - Καφές Αδυνατίσματος

Έξοδα Αποστολής 4,90€

Άμεση Παράδοση

στις επόμενες 24-72 ώρες

  • Κωδικός Προϊόντος: 119
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 28,90€
Δωρεάν Μεταφορικά              με αγορές άνω των 100€

θες βοήθεια;

2310 683 500                         Ερώτηση για το προϊόν
  • Πληρωμή:
  • visa
  • visa
  • visa
  • button
  • button
  • iconΜπορείτε να το αγοράσετε με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 

Ετικέτες: αδυνάτισμα, καφές