Menu
Your Cart

Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter

Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
Jug 2.8 Lt With Aquaphor Premium Water Filter
24.90€
2 or more 19.95€
  • In Stock: Available for delivery
  • Code: 330
  • Weight: 1.50kg

Αφαιρεί τη σκληρότητα, το χλώριο & τα βαρέα μέταλλα Σε πανέμορφο Μπλέ & μαύρο χρώμα

Δεν απαιτείται σύνδεση με την παροχή νερού Εύκολη στη χρήση: ακόμη και για παιδιά

Υπέροχος Σχεδιασμός Παράγεται από πιστοποιημένα υλικά ειδικά για τρόφιμα

Η κανάτα Prestige της AQUAPHOR, με μοναδικό υπέροχο design είναι άμεσα διαθέσιμη σε πανέμορφο κόκκινο χρώμα. έχει μεσσαίο μέγεθός σε σύγκριση με τις υπόλοιπες κανάτες AQUAPHOR έτσι μπορεί να χωρέσει και στην πλαϊνή πόρτα του ψυγείου μας, έχει 2.8 Λίτρα συνολική χωρητικότητα και μας προσφέρει 1,5 Λίτρα καθαρό φιλτραρισμένο νερό σε κάθε γέμισμα. Δέχεται τα ανταλλακτικά φίλτρα B 100-5,6 & 8 όπως και η AQUAPHOR PREMIUM. Τα ανταλλακτικά που δέχεται η AQUAPHOR Prestige είναι από μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακα καρύδας. ( Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, που ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγει διόδους στο εσωτερικό του και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν και τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό) Οι τεχνολογίες: ΙΑΜ DFS CFB ΑQUALEN HF που διαθέτουν οι κανάτες AQUAPHOR τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι οι πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές από οποιαδήποτε άλλη κανάτα με φίλτρο νερού, για καθαρό πόσιμο νερό.

Η κανάτα νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό.

Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. Αποτελεσματικότητα των φίλτρων -Tested and Certified by TUV Nord (Germany) LGA και πιστοποιήσεις από πάρα πολλά ιδιωτικά εργαστήρια που τεκμηριώνουν την αφαίρεση των ρύπων μέσα από χημικές αναλύσεις, όπου κάνουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο καταναλωτή να δεχθεί την αποτελεσματικότητά της.


Λέμε ΤΕΛΟΣ στα εμφιαλωμένα νερά!


☻ Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια: πάνω από 700€ (Νερό και για το μαγείρεμα)

Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη ( ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ) βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους αλλά και από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας. Όλα εμφιαλωμένα νερά περιέχουν νιτρικά σε κάποια ποσότητα , τα περισσότερα κατα περιόδους παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και τα περισσότερα στην Ελληνική αγορά, παραπάνω από το όριο της Αμερικάνικης νομοθεσίας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αν ο ανθρώπινος οργανισμός σταματήσει να λαμβάνει καθημερινά τις ποσότητες νιτρικών, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βελτιώνεται η γενικότερη εικόνα της υγείας του, αποκτά περισσότερο ευεξία καθώς δεν παρεμποδίζεται η μεταφορά οξυγόνου στο αίμα από τις καθημερινές ποσότητες νιτρικών που έχει συνηθίσει να λαμβάνει από τα εμφιαλωμένα και τα τρόφιμα. Ωστόσο τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες.

☻ Ενδεικτικό ετήσιο κόστος της κανάτας με φίλτρο νερου για μια οικογένεια: 32.50€ ( 5 ανταλλακτικά τον χρόνο B100-5)

Με την κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR σε συνδιασμό με νερό δικτύου Δήμων-ΕΥΔΑΠ έχουμε ανώτερη ποιότητα νερού σε σχέση με τα εμφιαλωμένα. Νερό πεντακάθαρο, ελαφρύ, απαλλαγμένο από Νιτρικά, χλώριο β.Μέταλλα, άλατα και άλλα βλαβερά στοιχεία στο νερό.


Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha

1. How will I find out at what stage is my order placed?


The next business day following the entry of your order, you will receive an "Order Progress" email listing the shipping company that will deliver your order and the Voucher. If your order has been delivered to Speedex Courier you can contact them by phone: Athens: +30210 48 35 000 Thessaloniki: +302310 590 500 or use the Web Trackng service by clicking here.


2. Delivery Times:
Estimated delivery times of orders are up to 2 days within Thessaloniki or Attica, 3-4 days for Territory of Greece, 4-5 days for Island Greece and up to 6 days for Discovered Areas. Market-Tme.gr. is not responsible for any delays in deliveries of ordered products, which are not due to its fault or constitute force majeure, such as road problems, severe weather phenomena, strikes etc. .


Update cookies preferences