Όροι χρήσης για αξιολογήσεις πελατών

Αυτοί οι Όροι Χρήσης αφορούν τις αξιολογήσεις πελατών, μία υπηρεσία του www.Market-Time.gr. Δεν αφορούν ολόκληρη την ιστοσελίδα του www.Market-Time.gr, η οποία διαθέτει τους δικούς της Όρους Χρήσης.


Υποβάλλοντας την αξιολόγηση και παρουσίασή σας στο www.Market-Time.gr, συμφωνείτε και εγγυάστε ότι:
 

  •     Το περιεχόμενο της παρουσίασης αποτελεί δική σας δημιουργία και δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου
  •     Η παρουσίαση δεν περιέχει υβριστικά, θρησκευτικά ή ρατσιστικά σχόλια, προσβολές προς άλλα μέλη του www.Market-Time.gr και αξιολογήσεις τρίτων, συζητήσεις περί πειρατικού λογισμικού, παράνομων δραστηριοτήτων ή εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης και των όρων χρήσης του προϊόντος
  •     Τα γραφόμενά σας αφορούν το προϊόν της αξιολόγησης, δεν αναφέρονται στην τιμολόγηση του προϊόντος και δεν είναι παραπλανητικά ή αποτελούν εσκεμμένη δυσφήμισή του
  •     Στην παρουσίαση δεν συμπεριλαμβάνονται διευθύνσεις email, προσωπικά στοιχεία τρίτων, τηλεφωνικοί αριθμοί, links από καταστήματα, κακόβουλες ιστοσελίδες ή ιστοσελίδες περιεχομένου που δεν αφορά το προϊόν της παρουσίασης
  •     Δεν δημοσιεύετε πολλαπλά ταυτόσημες παρουσιάσεις (spamming)
  •     Συμφωνείτε ότι το www.Market-Time.gr (συμπεριλαμβανομένων όλων των στελεχών, υπαλλήλων και συνεργατών της εταιρείας) δεν είναι υπεύθυνο για οποιοδήποτε νομικό ή μη θέμα, φυσικού ή νομικού προσώπου, προκύψει σαν αποτέλεσμα της αγνόησης των παραπάνω Όρων Χρήσης.
  •     Για κάθε παρουσίαση και αξιολόγηση που θα υποβάλλετε, δίνετε στο www.Market-Time.gr την πλήρη κυριότητα του υλικού αυτού για να το αντιγράψει, τροποποιήσει, διαγράψει εξ’ ολοκλήρου, υιοθετήσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, χρησιμοποιήσει σε κάθε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και πουλήσει, χωρίς να έχετε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω του.
  •     Κάθε παρουσίαση και αξιολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κρίνει το www.Market-Time.gr. Το www.Market-Time.gr έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει ή διαγράψει κάθε μορφή υλικού που θα δημοσιευτεί στο www.Market-Time.gr και τις υποσελίδες του, εφόσον αυτή κρίνει ότι το περιεχόμενό του αποτελεί κατάχρηση των παραπάνω Όρων Χρήσης.
  •     Το www.Market-Time.gr δεν εγγυάται ότι θα έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε ή διαγράψετε το υλικό που ανεβάσατε μέσω του www.Market-Time.gr. Παρόλα αυτά, το www.Market-Time.gr έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να αρνηθεί τη δημοσίευση μίας αξιολόγησης για οποιοδήποτε λόγο.
  •     Γράφοντας μία αξιολόγηση στο www.Market-Time.gr αναγνωρίζετε ότι εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα γραφόμενά της και όχι το www.Market-Time.gr.